Behind the scenes – byCRM slow fashion

Jeg vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig godt tilpas i tidløst tøj, der kan styles op og ned til enhver lejlighed.

Christine Riekehr Møller er navnet og designeren bag det danske tøjmærke byCRM, hvor både kvalitet og multifunktionalitet er i fokus. Designets formål er en prioritering af dig, kunden – hvor kundens potentiale er i fokus.

”Drapér dig ud af krisen” er en af grundværdierne hos byCRM og tilhører en del af hemmeligheden bag byCRM 16 års tilværelse, der har dækket behovet for snit til forskellige kropstyper og faconer. Vi har alle sider vi gerne vil fremhæve, og andre hvor det gerne må slappe af og give pauser og undgå fokus.

Jeg vil have, at folk kommer ind fra gaden, fordi de synes, at tøjet er lækkert. Først når de har forelsket sig i noget af tøjet, fortæller jeg, at det i øvrigt også er produceret i Frankrig.

For byCRM er bæredygtighed i lige så stor udstrækning et spørgsmål om at udvælge tøj, der både designmæssigt og kvalitetsmæssigt er langtidsholdbart, og nemt kan styles op og ned, for at vi kan komme problemerne med Fast Fashion til livs.

byCRM designer ud fra Less is more-tanken. Det betyder stilen er klassisk, enkel med detaljer – så outfittet nemt kan styles op og ned – og holde flere sæsoner. ”Jeg har ofte kunder, der beskriver hvordan en kjole blev slidt op, og de derfor nu, 10 år efter må have en ny. Det gør mig stolt”.

SS21 fortsætter med veste i alle mulige varianter samt velsiddende figursyede kjoler. Dit forår/sommer look, vil også være perfekt med et suit, perfekte outfit tilsæt skønne ensfarvede pasteller, pink kombineret med kontrastfarver sort, hvid og beige. Et suit giver nemlig et cool og elegant look og kan både skabes med et par løse herrebukser eller kjole/nederdel.

Alt vores tøj er inspireret af afslappede former og fleksible materialer, med en god blanding af præsentabel & komfortabel.

Kollektionerne bærer præg af feminine detaljer som flæser, blonder og bindebælter, der giver lette draperinger og gør udtrykket velsiddende og behageligt. Brug farver som støvet gul, mint, denim blå eller pink i dine outfits – for at give kontrast

Det er enkelt og klassisk, men kan nemt styles op og ned – og bruges i flere sæsoner. byCRM er bevidst på at inkludere hverdagskvinden med en variation af stylingsmuligheder, så det gør noget godt for kvindens figur.

Nu, 16 år senere finder du stadig byCRM Designstudio hvor det hele startede – i det mest charmerende kvarter i Aarhus, Latinerkvarteret. Dette unikke kvarter er centrum for hygge og shopping, men også hvor byCRMs 16 års jubilæum finder sted i juni 2021 på samme tid som den årlige latinerfestival.

Besøg webshoppen byCRM.dk eller butikkerne i Latinerkvarteret Volden 10 – 12 Aarhus C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.