Behind the scenes – byCRM slow fashion

Jeg vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig godt tilpas i tidløst tøj, der kan styles op og ned til enhver lejlighed.

Christine Riekehr Møller er navnet og designeren bag det danske tøjmærke byCRM, hvor både kvalitet og multifunktionalitet er i fokus. Designets formål er en prioritering af dig, kunden – hvor kundens potentiale er i fokus.

”Drapér dig ud af krisen” er en af grundværdierne hos byCRM og tilhører en del af hemmeligheden bag byCRM 16 års tilværelse, der har dækket behovet for snit til forskellige kropstyper og faconer. Vi har alle sider vi gerne vil fremhæve, og andre hvor det gerne må slappe af og give pauser og undgå fokus.

Jeg vil have, at folk kommer ind fra gaden, fordi de synes, at tøjet er lækkert. Først når de har forelsket sig i noget af tøjet, fortæller jeg, at det i øvrigt også er produceret i Frankrig.

For byCRM er bæredygtighed i lige så stor udstrækning et spørgsmål om at udvælge tøj, der både designmæssigt og kvalitetsmæssigt er langtidsholdbart, og nemt kan styles op og ned, for at vi kan komme problemerne med Fast Fashion til livs.

byCRM designer ud fra Less is more-tanken. Det betyder stilen er klassisk, enkel med detaljer – så outfittet nemt kan styles op og ned – og holde flere sæsoner. ”Jeg har ofte kunder, der beskriver hvordan en kjole blev slidt op, og de derfor nu, 10 år efter må have en ny. Det gør mig stolt”.

Det er enkelt og klassisk, men kan nemt styles op og ned – og bruges i flere sæsoner. byCRM er bevidst på at inkludere hverdagskvinden med en variation af stylingsmuligheder, så det gør noget godt for kvindens figur.

Nu, 18 år senere finder du stadig byCRM Designstudio hvor det hele startede – i det mest charmerende kvarter i Aarhus, Latinerkvarteret.

Besøg webshoppen byCRM.dk eller butikkerne i Latinerkvarteret Volden 10 – 12 Aarhus C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.