Inspiration til dit perfekte juleoutfit!

December kan være beriget med mange arrangementer, hvor det perfekte outfit er tiltrængt. Om det er til dagene op til jul eller selve juleaften, har vi nogle ideer til hvordan du, med de rette accessories, kan fremhæve dit look endnu mere. På denne tid af året har du den bedste undskyldning for at have farven rød på, så hvorfor ikke udnytte det og gøre det en del af dit juleoutfit. Om rød er din farve eller ej, kan du nedenunder finde inspiration til outfits, som kan købes her.

Draperet sort kjole 

Denne Little Black Dress er perfekt til at fremhæve din figur på en nem og elegant måde. Kjolen er lavet i den skønneste stræk metervare med draperinger, som ligger i plisseringer, der får kjolen til at slutte sig elegant omkring kroppen uden at syne stram eller afslørende.

 

Little black dress kan købes HER

Kan købes på webshop HER

 

 

Kan købes på webshoppen HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lækker strikbluse parret med festlig nederdel

En lækker strikbluse er perfekt til dig som ønsker et mere afslappet look. Denne bløde strikbluse i alpaca & viskose, kan bruges året rundt, og kan anvendes til jeans eller en smuk nederdel som du finder på billedet herunder. Strikblusen kan fås i forskellige farver.

Få denne strikbluse HER

Det smukke printet silketørklæde kan købes på webshoppen HER

 

 

 

 

 

 

 

 

Plisseret nederdel kan købes HER

 

Støvlerne kan købes HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Draperet rød kjole

Hold fast i juletemaet med denne røde kjole, der er lavet i det skønneste viskose stræk. Få flere looks ud af denne røde sag, da den kan styles på flere måder. Kjolen falder en smule asymmetrisk, men man kan nemt drapere det op, hvis et mere symmetrisk look er det man ønsker.

 

Få din røde kjole HER

 

 

Armbånd kan købes HER

 

 

 

 

 

 

 

 

14k forgyldt, køb HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg vores webshop for flere informationer omkring de forskellige outfits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.