Konfirmationstøj 2019

Der er forår i luften, og vi nærmer os sæsonen for konfirmationer med hastige skridt. Det betyder, at mange unge kommende konfirmander (inklusiv deres forældre) allerede er i fuld gang med at planlægge både dagen, festen og ikke mindst tøjet.

Vi havde i lørdags besøg af smukke Josephine og hendes mor, som var kommet hele vejen fra København for at finde det helt rigtige outfit til hendes konfirmation. Josephine vidste, at hun gerne ville have en kjole, selvom mange af hendes veninder vil have bukser og blazer på. Da Josephine både er til den klassisk romantiske stil, men også til det lidt mere kantede og unikke, blev der prøvet en masse forskellige kjoler i butikken.

Josephine prøvede bl.a. denne smukke konfirmationskjole med mange fine detaljer.

Kjolen i den klassiske rene hvide farve med blonder symboliserer netop overgangen fra barn til voksen. Den lidt diskrete V-udskæring som markeres af en flot blondebort, der går ned til taljen, hvor en 7 cm bredt indsyet elastik skaber en smuk og mere kurvet figur. På samme tid giver a-snittet fra taljen og ned et luftigt skørt med et flot fald, der giver et mere “pige” look samt plads til bevægelse. Det luftige look går igen ved ærmerne, der ligeledes afsluttes med en bred indsyet elastik, der giver et elegant og næsten royalt look.

Konfirmationskjole

Kjolen koster 2300 kr. og kan købes online i vores webshop lige her

“De unge konfirmander er hverken små prinsesser eller mini-brude – de er in-between barn og voksen, og det skal konfirmationstøjet også repræsentere.” Designer Christine Riekehr Møller

Den næste kjole Josephine hoppede i var denne enkle men smukke konfirmationskjole med en flot flæsekrave, der netop har lidt mere kant. Kjolen er lavet i viskose med en satinunderkjole, så den er dejlig behagelig at have på hele dagen.

Kjolen har ingen ærmer, men grundet den store brede flæsekrave virker det næste som et kort ærme. Bagtil slutter kraven lidt før lynlåsen i midten af kjolen. På venstre side af kraven bagtil finder du en smuk perledetalje, som kan ses på billedet under her.

Kjolen koster 2049 kr. og kan købes online i vores webshop lige her

“Hos byCRM handler det ikke om marengstoppe, glimmer og glamour, men derimod om ungdom, niceness og komfort.” Designer Christine Riekehr Møller

Josephine og hendes mor endte dog med at forelske sig i vores meget populære “skater-kjole”, som passede helt perfekt til hendes seje hvide konfi-sneaks. Denne skønne blondekjole med 3/4 ærmer har et a-snit, der falder let langs kroppen uden at miste formen.

Kjolen koster 1850 kr. og kan købes online i vores webshop lige her

Hvis man, ligesom mange af Josephines veninder, gerne vil have noget andet end lige den typiske og klassiske konfirmationskjole, så har vi også forskellige bukser, nederdele og bluser til den store dag:

Konfirmationsbuks vidde

Enkle hvide bukser med vidde lavet i en dejlig viskose, så de er meget behagelige at have på. Bukserne har elastik i taljen og et indfarvet bindebånd fungerende som bælte følger ligeledes med.

Bukserne koster 1300 kr. og kan købes online i vores webshop lige her

Flæsskørt

Super flot kort nederdel med lige stykke fra talje til under hoften, hvorfra der så kommer lag på lag flæser.

Nederdelen koster 1700 kr. og kan købes online i vores webshop lige her

Blondebluse høj krave

Smuk blondebluse med høj krave. Blusen er på fronten samt på de lange ærmer en blanding af blonde og påsyede rullebånd, hvilket skaber en fantastisk flot effekt. Bagsiden er af blonde.

Blusen koster 1500 kr. og kan købes online i vores webshop lige her

 

Du kan finde meget mere konfirmationstøj online her eller i vores butik i Latinerkvarteret i Aarhus, som ligger i Volden 10-12, 8000 Aarhus C.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.