BLOG LAUNCH: Vind et gavekort på 2000 kr til byCRM

PicMonkey Collage

Kære fantastiske kunder! Det er os en stor fornøjelse at kunne løfte sløret for et projekt, vi har arbejdet på med sved, tårer og kærlighed de sidste mange måneder. Hjertelig velkommen til det helt nye bycrmblog.dk 2.0! – Vores blog har i mange år fungeret som inspirationskilden til vores vision, som en åben guide og hjælpende hånd, og jeres indgang til byCRM’s univers, bag om scenen. Bloggen vil fortsat blive spækket med en masse inspiration til styling af dit byCRM outfit, med nyheder, et kig indenfor og selvfølgelig nogle lækre, lækre konkurrencer!

 Vi håber i vil tage godt imod, vores helt nye univers og vi vil så gerne sige jer kæmpe tak, for alt jeres støtte, de mange hyggestunder i butikken og den store kærlighed til det vi står for.

Vi har valgt at skyde vores helt nye blog igang, med en lækker konkurrence, der er byCRM’s største nogensinde! Du kan nemlig vinde et gavekort på hele 2000 kr til at købe nogle lækre valgfrie items i butikken, hvis du kan gætte hvilket indlæg der er blevet læst flest gange, her på bloggen! så scroll igennem og hop ind og giv os dit svar på Facebook ved at følge dette link..

For at deltage i konkurrencen skal du:

Like byCRM’s facebookside – find den ved at klikke her

Skriv en kommentar på indlægget på Facebook, med dit gæt og kryds fingre!

Vi trækker vinderen Torsdag d. 19 Maj kl 17.00

Mange forårshilsner og knus

byCRM Teamet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *